Gotowi na RODO

 

Administratorem Twoich danych osobowych jest PETROL Sp. z o.o. z siedzibą w Kątach Wrocławskich, ul. 1 Maja 90

Przetwarzamy tylko dane osobowe zwykłe.

Twoje dane osobowe będą przetwarzane tylko i wyłącznie w oparciu o przepisy obowiązującego prawa (od 25 maja 2018r. zgodnie z RODO* ), w tym przede wszystkim w celach prawnie uzasadnionych interesem Administratora , m.in. takich jak przetwarzanie niezbędne do wykonania umowy, marketing naszych produktów czy usług, wypełnienie obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze. Jeżeli w trakcie współpracy będziemy potrzebować rozszerzyć zakres przetwarzanych danych o inne cele, to najpierw poprosimy Cię o odpowiednią zgodę. W dowolnym momencie możesz cofnąć udzieloną zgodę, wystarczy, że nas o tym poinformujesz. Twoje dane osobowe nie będą przekazywane innym odbiorcom danych osobowych. Korzystamy jednak ze specjalistycznej pomocy podmiotów przetwarzających dane osobowe na zlecenie Administratora, takich jak nasi serwisanci oprogramowania. Każdy z tych podmiotów związany jest z Administratorem odpowiednią umową powierzenia przetwarzania danych osobowych i umową poufności. Twoje dane osobowe będą przetwarzane tylko i wyłącznie do momentu zrealizowania celu, dla którego zostały zebrane lub na czas wyrażonej zgody na przetwarzanie danych osobowych w danym celu. Jeżeli udostępniłeś nam swoje dane osobowe to w sprawie ich przetwarzania możesz się z nami skontaktować za pomocą adresu rodo@petrol.pl

Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić maksymalne bezpieczeństwo Twoich danych osobowych.

Jeśli zdarzyłoby się aby ktoś naruszy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, pamiętaj, że przysługuje Ci prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (od 25 maja 2018 roku do Prezesa Urzędu Ochrony Danych).

* RODO - rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE

Pozdrawiamy

zespół PETROL Sp. z o.o.